START UNKNOWN

FINISH UNFORGETTABLE

Intrebari frecvente

TED sunt o serie de conferinte globale sustinute de o asociatie americana non-profit, Fundatia Sapling, organizate pentru a raspandi "ideile care merita promovate" sub forma unor discursuri scurte si de impact (18 minute sau mai putin). TED a pornit in anul 1984 sub forma unei conferinte despre Tehnologie, Divertisment (Entertainment) si Design, iar in prezent acopera aprope orice subiect - de la stiinta la afaceri si probleme globale - in mai mult de 100 de limbi. Totodata, conferintele TEDx sustinute independent ajuta la impartasirea ideilor la nivel local peste tot in lume.

TEDxCaleaDomneasca si-a propus sa duca conceptul TED la un alt nivel prin evenimente anuale, ce isi propun sa aduca pe aceeasi scena, oameni de valoare, proactivi, care pot inspira si lasa un mesaj puternic, fie prin experienta profesioanala, fie prin experienta personala, impartasind idei ce pot directiona in sens pozitiv comunitatea in care traim.

Evenimentul este organizat de catre echipa TEDxCaleaDomneasca, un club de tineri avand drept scop servirea comunitatii aducand plus de valoare prin proiectele bazate pe demnitate, egalitate de sanse, prietenie, educatie si leadership, mentinand un standard inalt al moralitatii si eticii.

Misiunea noastra este a mobiliza societatea, echipa fiind contruita in jurul creativitatii, inovatiei, autenticitatii si dedicarii pentru schimbarea comunitatii.

Spekerii sunt oameni de valoare, proactivi, care pot inspira si lasa un mesaj puternic, fie prin experienta profesionala, fie prin experienta personala, impartasind idei ce pot directiona in sens pozitiv comunitatea in care traim.

Pentru a participa la eveniment, intai trebuie sa iti creezi un cont pe pagina evenimentului. Dupa crearea acestui cont, te vei putea inregistra si iti vei putea cumpara biletul la scurt timp dupa publicarea paginii. Biletele se pot achizitiona doar de pe site.
Evenimentul se va desfasura in sala mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini in data de 1 septembrie.

Contact

Email: contact@tedxcaleadomneasca.ro
Close