START UNKNOWN

FINISH UNFORGETTABLE

Oana Moraru

Oana Moraru

Educatie

Oana Moraru este consultant educational, fondatoarea scolii private Helikon, din Calarasi, si creatoarea platformei Vocea Parintilor. Are o experienta de 20 de ani in invatamant, unde a lucrat ca profesor de romana si invatator.
Oana Moraru ne invata tehnici si strategii pedagogice pentru integrarea gandirii, a emotiei, a corpului si a spiritului in dezvoltarea copiilor, acasa si la scoala. Are ca scop transformarea mentalitatii romanesti despre educatie prin condiționare, inspre educatia validarii si prezentei spiritului fiecarui copil.
Daca ar fi sa aiba la dispozitie doar trei minute pentru o prezentare si o sala cu un milion de parinti care așteapta sa afle ceva esential care sa le schimbe in bine relata cu copiii lor, Oana Moraru ne-ar sfatui : “Noi, oamenii, suntem fiinte emotionale care gandesc. Nu fiinte ganditoare care si simt. Ca din emotie, din contactul cu noi insine, cresc gandurile bune, acelea care ne calauzesc sa ne crestem copiii, fara sa avem nevoie de tehnici, soluții, practici sau proceduri.”


Contact

Email: contact@tedxcaleadomneasca.ro
Close