START UNKNOWN

FINISH UNFORGETTABLE

Raed Arafat

Raed Arafat

Sanatate

Raed Arafat ne invata cum sa avem ambitie, curaj si daruire in ceea ce facem. Ne invata sa nu renuntam si sa luptam pana la capat pentru un vis, oricat de mare si greu de realizat ar fi el.

Raed Arafat este medic roman de origine palestiniana care in anul 1981, la varsta de numai 16 ani a venit in Romania pentru a studia medicina. In anul 1990, intr-o Romanie noua, a inceput sa puna bazele Serviciulului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) la Targu Mures, devenit ulterior serviciul medical national de interventie rapida, care functioneaza si astazi, la dispozitia romanilor in orice moment.

Datorita implicarii la carmele statului roman, Raed Arafat a primit o mulțime de distinctii. Arafat a fost investit in diferite functii de la subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sanatatii la Ministru al Sanatatii in 2012 ocupand functia pe o perioada de 11 saptamani. In povestea acestui scurt mandat sta concentrata toata esenta metodei prin care este guvernata Romania moderna pe partea medicala.


Contact

Email: contact@tedxcaleadomneasca.ro
Close