Alin-Comsa

Alin Comsa

Specialist comunicare si relatii publice

Alin este trainer de peste 15 ani fiind implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă și managementul echipelor. În prezent, Alin coordonează o echipa națională de peste 500 de oameni de vânzări, este co-fondator Self Trust Academy și în paralel susține cursurile de formare a formatorilor la Institutul Bancar Român.

Expunerile sale sunt creative şi inedite, construite în aşa fel încât informaţiile livrate să fie practice şi uşor de aplicat atât în viaţa personală cât şi în cea profesională. El este convins că, pentru fiecare om, esenţa învăţării este aceea de găsi un sens în propria existenţă, în propria viaţă. În timpul liber susține voluntar, în școli sau orfelinate, cursuri de dezvoltare prin artă și istoria culturii.

Cel mai nou proiect al său pentru România este un nou concept numit Leadership în Viziune Românească, prin care scoate în evidență valoarea culturii și civilizație române făcând o paralelă între conceptele de leadership clasic și exemple ale personalităților românești.