Andy Szekely

Business trainer   coach, speaker, autor si antreprenor

Andy Szekely este antreprenor, autor si speaker profesionist, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune si leadership. Profund, inspirational si cu un discurs plin de emotie, cu o experienta de 20 de ani in educatia adultilor, Andy Szekely a lucrat ca trainer in peste 50 de companii din 7 tari Europene si a susținut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China.

A fost de folos in egala masură milionarilor, dar si oamenilor simpli, copiilor, adolescentilor, celor maturi, celor la inceput de drum, celor in impas personal sau profesional, dandu-le resursa necesara pentru a se dezvolta. In acest sens a a creat concepte de training precum, Bootcamp University, CityCamp Academy si Elite School prin care isi doreste ca orice om matur sa poate deveni rapid un lider autentic pentru comunitate.

Pe un loc fruntas in ierarhia de valori a lui Andy Szekely regasim ideea de moștenire. Acesta doreste sa isi lase o amprenta in domeniul educației pentru performanță, ce va genera impact asupra mai multor generatii.