Cristina-si-Loredana

Cristina Dobrescu   Loredana Munteanu

Caligraf

Cristina Dobrescu si Loredana Munteanu sunt fondatori ai Proiectului Arta Nu Mușcă si Livrez Dragoste.

Cristina a lucrat ca economist timp de 4 ani, insa și-a dat demisia deoarece considera că ceea ce făcea nu o mai reprezenta. S-a alăturat colegei sale, Loredana în demersul cultural Arta nu mușcă. Impreuna, cele doua tinere promoveaza tinerii artiști si isi doresc sa schimbe percepția oamenilor asupra artei.

Sunt co-organizatoare ale Festivalului de Muzică Clasică la Metrou, ajuns la a patra ediție, un proiect anual, care se desfasoara in cele mai tranzitate statii 4 statii. Pret de cateva zile, peroanele sunt transformate in sali de spectacol, unde publicul ia parte la un manifest de cultura neconventional. Spectatorii se pot delecta pe distinse note de muzică clasică intr-un spatiu unde arta este exprimata in mai multe forme precum pictura, grafica, ilustratie, balet, dans, contemporan sau tango.

Insa cele doua prietene nu s-au oprit aici. Au dezvoltat Proiectul Livrez Dragoste – Atelierul de Scrisori – care le-a schimbat percepția asupra scrisului de mână și asupra însemnătății literelor. Poveștile de dragoste ale oamenilor necunoscuți pe care le scriu devin medicamente și o forță pe viitor.