Sabin Emilian

Sunt un student de afaceri internationale, creativ si motivat, în anul doi de facultate, care cauta sa invete cat mai mult posibil si sa-si puna aptitudinile si abilitãtile la incercare. Sunt mereu in cautarea unor noi provocari si modalitati de a ma motiva sa fiu mai bun la tot ceea ce fac.

Oana Contoman

In ceea ce priveste educatia mea, am finalizat Facultatea de Jurnalism-Engleza din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati, un Masterat în Relatii Publice si Comunicare in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si un Doctorat în Filologie in cadrul Universitãtii Dunarea de Jos din Galati. Iar legat de activitatea mea profesionala, lucrez ca manager al unei agentii de turism.

In voluntariat m-am implicat inca de acum 12 ani, perioada in care am invatat lucruri pretioase despre oameni si despre viata. Voluntariatul a fost mereu “my second job”, iar Rotaract Club Galati “Dunarea de Jos” este a doua mea familie. Rotaract este locul in care oameni frumosi se intâlnesc sa lucreze impreuna pentru o lume mai buna. Noi credem in aceasta lume si ne punem la dispozitie toata cunoasterea si tot sufletul pentru realizarea de proiecte sustenabile si fezabile ce schimba in bine viata comunitatii.

Sebastian-Daniel Voinea

Ma numesc Sebastian Daniel Voinea, am 23 de ani, sunt absolvent al Facultatii Computing, Engineering and Mathematics din cadrul Universitatii Brighton și in prezent sunt masterand la specializarea Information Systems la Facultatea Engineering and Physical Sciences din cadrul Universitatii Surrey. Pe langa activitatea stiintifica, lucrez ca programator (crearea de aplicatii web) si in paralel activez in domeniul comertului online, cu activitate in mai multe tari europene. Pentru acest eveniment , datorita experientei mele profesionale sunt responsabil de aspectele informationale ale Conferintei.

Andra-Mihaela Costache

Ma numesc Andra, am 23 de ani si lucrez ca Marketing Specialist la o Agentie de Publicitate. Iubesc sa traiesc cu pasiune orice clipa pe care o primesc in dar de la viata. Visez, cred si lupt in fiecare zi pentru telurile mele, iar unul dintre acestea este dorinta de a-i face pe cei din jurul meu, mai buni decat mine.

In ceea ce priveste Rotaract, acesta nu reprezinta doar un ONG, ci un mod de a ma defini. Aici am invatat ce este devotamentul si am aflat cã implinirea e atunci când poti oferi inapoi inzecit, ceea ce tu ai primit deja pentru dezvoltarea ta ca om.

George Marin

Sunt un cautator necontenit al cunoasterii, un furnizor ocazional de intelepciune si prin coincidenta un designer grafic.

Florin Rata

  • LinkedIn
  • Antreprenor, Manager, Consilier Juridic

Ma numesc Florin Rata, am 30 de ani si sunt absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Danubius Galati. In prezent furnizez servicii de consultanta si servicii de expertiza in domeniul accesarii si implementarii de proiecte finantate din FSE. De asemenea, sunt vicepresedinte al ONG-ului Masa Rotunda 13 Galati pe mandatul 2016-2017.

Printre pasiunile mele se numara arta, muzica, calatoriile, sportul, voluntariatul si psihologia.

Ilioara Arbune

  • Facebook
  • Animatie socio-educativa, realizator tv

Ma numesc Arbune Ilioara, am 24 de ani sunt licentiata în Stiinta Mediului si am finalizat un masterat in Managementul si Monitorizarea Mediului, iar in prezent sunt antreprenor in domeniul animatiei socio-educative. Sunt secretar Rotaract Galati pe mandatul 2016-2017, iar pasiunile mele sunt muzica, teatrul si copiii.

Andreea Mihai

Ma numesc Andreea Mihai, am 28 de ani si lucrez ca Store Manager in cadrul unei companii de telecomunicatii. Sunt pasionata de design-ul floral, iar impreuna cu o echipa creativa, combin designul floral, cu cel de eveniment.

Implicarea in proiecte umanitare si culturale prezinta pentru mine un interes sporit. Rotaract este cadrul perfect pentru participarea la activitati cu specific cultural, social-umanitare de dezvoltare a comunitatii in care traim.

Valentin Gradinaru

Ma numesc Valentin Gradinaru, am 24 de ani si sunt proaspat absolvent al Universitatii „Brunel”, Facultatea de Sisteme de Informatii, Programare si Matematica, Londra. Sunt licentiat in Computer Science si detin un master in Digital Service Design.

Am decis sa ma alatur Clubului Rotaract Galati pentru ca vreau sa ma implic in proiecte civice, sa cunosc oameni noi si deosebiti si sa ma dezvolt ca persoana si membru al societatii. Pasiunile mele sunt programarea, muzica, jocurile video, filmele, sportul si voluntariatul.

Cristina Stroiu

  • Facebook
  • Blogger, content writer si personal assistent

Sunt pasionata de PR, arta si dezvoltare personala. Blogger, content writer si personal assistent. Imi place sa fac ca fiecare zi sa conteze.

Mario Ursu

Ma numesc Ursu Mario, am 21 de ani si sunt in anul 3 la Facultatea de Inginerie in cadrul Universitatii “Dunarea De Jos” din Galati. Pe langa facultate, am facut parte din ONG-ul AIESEC Galati pe departamentul de Sales si Marketing. Acum fac parte din alt ONG si anume ROTARACT Galati, unde am gasit numai oameni minunati si plini de entuziasmul de a face proiecte noi pentru comunitatea din Galati.

Lucrez în domeniul IT ca Manager Web Developer la firma aiteh.eu din Bucuresti. Imi place foarte mult sa calatoresc si sa fac sport, in general imi place sa joc fotbal si tenis de camp. Mai sunt pasionat de tot ce inseamna tehnologie, masini si jocurile video.

Stefan Panaite

Ma numesc Stefan Panaite, am 18 de ani si sunt elev in cadrul Liceului "Emil Racovita". Pasiunile mele sunt voluntariatul, festivalurile de muzica, dar si calatoriile, musical-urile si anumite melodii din categoria muzicii clasice. De asemenea, sunt Head of Department la un ONG din Galati, New York Crew, pe departamentul Project Developing.

Singurul meu regret de pana acum este acela ca am inceput sa ma interesez de activitati extra-curriculare prin intermediul carora am ocazia de a ma dezvolta personal... cam tarziu; insa timpul nu e pierdut.

Victoria Caranfil

Ma numesc Victoria Caranfil si sunt export manager la compania de productie Grande Gloria. Sunt absolventa a Facultãtii de Inginerie si detin un Master in ingineria mediului. Pasiunile mele sunt voluntariatul, cartile de psihologie si aerobicul.

Nicusor Angheluta

Ma numesc Nicusor Angheluta si sunt absolvent de master pe Comunicare in afaceri si licentiat in economie. Activez pe marketing online si sunt evaluator stagiar, agreat ANEVAR. Am o experientã de 4 ani în antreprenoriat si am activat ca voluntar in doua organizatii ce au directii antreprenoriale (JADE România ii Daafaceri).

In prezent fac parte din echipa Rotaract si ma bucur sa pun umarul la realizarea celor mai WOW proiecte din Galati.

Larisa Rosu

Am 23 de ani, sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara si la Drept, ma pasioneaza tot ce poate avea culoare, iubesc sa traiesc zambind, visand si descoperind lucruri noi.

Alexandru Ungurianu

Ma numesc Alexandru Ungurianu, am 30 de ani si sunt Absolvent al Facultatii de Medicina Grigore T. Popa din Iasi. In acest moment profesez ca Medic pe Specialitatea Medicina Muncii. Pasiunile mele sunt : voluntariatul , gaming-ul si calatoriile. Sunt membru Rotaract din 2014.

Cristian Gaius

Salut, ma numesc Galus Cristian, am 21 de ani si sunt student in anul IV la specializarea Electronica de Putere si Actionari Electrice din cadrul UDJG. Pe plan profesional imi doresc sa devin un inginer in surse regenerabile. Hobby-urile mele sunt pescuitul si drumetiile.

Am decis sa ma alatur Clubului Rotaract Galati deoarece vreau sa ma implic in activitati civice, iar impreuna cu ceilalti membri sa sustinem excelenta si sa dezvoltam spiritul civic in Galati.

Cristiana Gabriela Tepes

Ma numesc Cristiana Gabriela Tepes, sunt eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Vasile Alecsandri" si presedinte al clubului Interact Galati pe mandatul 2016-2017. Printre pasiunile mele se numara calatoria, cititul, debate-ul, vizionarea filmelor si fotografia.

Ma bucur sa pot organiza proiecte cu impact asupra comunitatii in care am crescut, iar pe viitor doresc sa continui buna munca pe care am depus-o prin intermediul clubului Interact.

Andreea Melania Popa

Mă numesc Andreea Melania Popa și sunt eleva in clasa a XII-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri". Sunt președinte fondator al Clubului Interact Galați și actual membru al clubului Rotaract Galați "Dunărea de Jos".

Printre pasiunile mele se numără voluntariatul, pictura, tehnologia, cititul și călătoria dar și sporturile.

Mă simt onorata sa fac parte din echipa care organizeaza un proiect atât de important pentru comunitatea gălățeana.