START UNKNOWN

FINISH UNFORGETTABLE

Mod functionare

Tedxcaleadomneasca.ro este o site-ul oficial al Conferintei Tedx CaleaDomneasca. Comenzile efectuate prin site-ul www.tedxcaleadomneasca.ro sunt confirmate printr-un e-mail de confirmare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt confirmate de catre platforma PayPal prin e-mail, dupa finalizarea comenzii. In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata biletele cumparate. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza scanarii Ecusonului NFC.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, Tedxcaleadomneasca.ro accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata prin PayPal

Suma de plata se calculeaza in euro folosind cursul furnizat de PayPal din ziua efectuarii comenzii. Modalitatea de plata se efectueaza conform procedurilor reglementate aici. Detalii despre cursul PayPal puteti gasi aici.

Taxa de transport

Taxa de livrare a biletelor este gratuita pentru participanti si va fi suportata integral de catre organizator.

Returnarea contravalorii biletelor

Biletul achizitionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea conditiilor de la pct. A de mai jos, cu exceptia cazului in care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz in care returnarea biletului si rambursarea sumelor achitate va fi efectuata potrivit lit. B de mai jos. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite dupa data si ora de incepere a evenimentului.

In caz de pierdere sau de furt al biletelor online, utilizatorul cumparator este obligat sa notifice acest fapt catre TedxCaleaDomneasca.ro, pe adresa contact@tedxcaleadomneasca.ro, in vederea inlocuirii biletelor. In cazul in care utilizatorul nu procedeaza la notificarea IABILET in timp util, Tedxcaleadomneasca.ro, nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea biletelor respective de o alta persoana, nici pentru imposibilitatea cumparatorului initial de a mai participa la evenimentul respectiv pe baza biletelor pierdute / furate.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita prin email la adresa contact@tedxcaleadomneasca.ro.

Datele urmatoare: numele, telefonul si adresa dumneavoastra vor fi utilizate doar pentru livrarea biletelor de participare la conferinta. Adresa de e-mail si numarul de telefon vor fi utilizate doar pentru a comunica cu privire la conferinta.

Contact

Email: contact@tedxcaleadomneasca.ro
Close